Komende Exposities

Twaalf maal Stilte – Docena de Silencio

De Mexicaanse ambassade in Nederland heeft in samenwerking met het Insituto Cervantes in Utrecht, ons uitgenodigd om het kunstboek ‘Docena de Silencio – Twaalf maal Stilte’ te komen presenteren. Wij zijn er heel blij mee en vinden het een hele eer.

Dat zal zijn op donderdag 21 maart, de dag van de poëzie, om 18:00 in de bibliotheek van het Instituto Cervantes, Domplein 3, in Utrecht.

De dichter Juan Carlos Salvia, de vertaler Anske Vuyk-Bosdriesz en de beeldend kunstenaar Dineke Groenhof Blaauw zullen alle drie aanwezig zijn, de gedichten voordragen, over de poëzie en het vertaalproces spreken en over het ontstaan van de inkten. Een mini- expositie toont een aantal van de originele inktschilderingen.

De voertaal is Spaans. Wel wordt een deel van de gesprekken en interviews vertaald in het Nederlands.

U bent welkom; de toegang is gratis; reserveren is verplicht;

zie onderstaande link voor alle gegevens en om te reserveren.https://cultura.cervantes.es/utrecht/nl/Día-de-la-Poesía-/168620

Het boek ‘Twaalf maal Stilte’ is op 1 december 2023 verschenen. Op 11 december 2023, in de context van het Kunst Café van Tertulia033, is er een eerste bescheiden boekpresentatie van ‘Twaalf maal Stilte’ geweest.

Het boek hebben we kunnen realiseren dankzij de steun van 80 donateurs. Zonder hen was dit niet gelukt. Wij zijn alle donateurs zeer erkentelijk voor hun bijdrage. Wij danken ook de Gemeente Amersfoort en het Prins Bernhard Cultuurfonds voor hun royale bijdrage.Omslag en Titelpagina


En natuurlijk is er van alles in ontwikkeling>. Over het ontstaan van Twaalf maal Stilte.